wat kunt u verwachten?

Bepalen van de tandkleur

Voor dat de behandeling van start gaat wordt eerst uw tandenkleur bepaald aan de hand van de Shade Guide (kleurpallet tanden).

Reiniging

Vervolgens krijgt u een WHiTE Finger Brush waarmee u gedurende 30 seconden uw tanden poetst (inclusief de groefjes in een op- en neerwaartse beweging).

Het mondstuk

Het mondstuk wordt door uw specialist gevuld met de gel en aan u overhandigd waarna gevraagd zal worden om het mondstuk in uw mond te plaatsen. Hierna ze de specialist bekijken of het mondstuk correct geplaatst is en zal het mondstuk mogelijk aandrukken om de gel optimaal te verspreiden. U hoeft niet hard te bijten op het mondstuk. De veiligheidsbril zal u worden overhandigd en u de lamp ingeschakeld.

Na de behandeling

Na de behandeling van 20 minuten stopt de lamp automatisch. U mag uw mondstuk zelf uit de mond halen en de achtergebleven pasta uit de mond spoelen met water.

Good to know

Wacht tot 4 uur na de behandeling om iets te eten of te drinken of te roken, LET OP: De eerste 24u niet in aanraking komen met sterk gekleurde voeding of dranken. (dus geen koffie, thee, wijn, tomatensaus,… )